29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareProiectul „Seri Pozitive”: ”Femeia – între carieră și familie”

Proiectul „Seri Pozitive”: ”Femeia – între carieră și familie”

886b6180-1861-4f31-96b0-7b06ddc19fa9Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire și împărtășire de informații, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii iunie

Femeia – între carieră și familie”

Invitat: Natalia Ignat

De la începutul vieții suntem îndrumați să ne alegem o profesie, învățăm și suntem susținuți să ajungem acolo unde visăm, să devenim cei mai buni profesioniști în domeniul ales și să realizăm cariera de succes. Societatea de azi a evoluat mult, iar sexul feminin a devenit mult mai independent și mai încrezătoare în propriile puteri. Femeia zilelor noastre își stabilește principii și valori, învață, îndrăznește, muncește, luptă și își clădește cariera de succes și familia perfectă.

Dar viața nu e mereu așa cum o plănuim, reușim la un moment dat să ne dăm seama că avem afinități în alte domenii decât cele pe care le-am studiat sau am fost îndrumați și plus întâlnim sufletul pereche mai repede decât ne-am programat. Ajungem să muncim prea mult și uităm să acordăm atenție familiei sau suntem prea dedicate familiei și nu ne împlinim profesional, întâlnim obstacole și simțim că totul scapă de sub control, timpul devine inamicul nostru. Ca femei, ajungem la un moment dat să alergăm între carieră și familie, oare care este mai importantă pentru tine?

Cum reușește femeia puternică și totodată sensibilă și sufletistă să exceleze în ambele planuri? Sau cum reușește să adune resursele necesare pentru a păstra echilibrul între cariera de succes și frumoasa familie?

Sunt Natalia Ignat, sociolog, formator, specialist domeniul resurselor umane. Consider că femeia are puteri extraordinare și o voință de fier, așadar indiferent de vârsta, profesie sau statut cred cu tărie în capacitatea ei de a aduce un echilibru optim între cariera și familie.

Te aștept cu drag la o Seară Pozitivă să descoperim că avem puterea și energia de a găsi echilibrul între carieră și familie.

Data: 07 iunie 2016, ora 18:00 – 20:30

Locația: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Et. 1

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/femeia-intre-cariera-si-familie/

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Jurnalul de Nord Vest, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: [email protected]

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente