Acasă Sport International Real se poate despărți de 7 jucători!

Real se poate despărți de 7 jucători!

angelotiNici n-a fost bine instalat pe banca tehnică a celor de la Real Madrid, că noul antrenor, Carlo Ancelotti, a și întocmit lista cu jucătorii de care este dispus să se despartă. El a luat această decizie și pentru că lotul madrilenilor numără în acest moment 27 de jucători.Ancelotti s-a consultat și cu oficialii clubului și a înaintat o listă cu fotbaliștii de care este dispus să se despartă, dar a sublinit și că vrea câteva achiziții.
“Lista neagră“ a tehnicianului italian, în vârstă de 54 de ani, cuprinde nume mai mult sau mai puțin importante din lotul Realului, cum ar fiHiguain, Kaka, Coentrao, Callejon, Adan, Di Maria și Jesus Fernandez.

Despre Higuain se spune că s-ar fi înțeles deja cu Arsenal, Callejoneste dorit de Rafa Benitez la Napoli, în timp ce Coentrao a spus, de mai multe ori, că vrea să părăsească garnitura “galacticilor“. Aceștia sunt jucătorii care sunt dați sigur ca plecați.

În schimb, restul mai au șanse să continue sau pot pleca dacă ofertele pe care le vor primi vor fi acceptate de către oficialii “albilor“. Spre exemplu, plecarea lui Angel Di Maria depinde de achiziționarea lui Gareth Bale. Și Kaka este transferabil, dar pentru o sumă nu mai mică de 10 milioane de euro.

Ambii portari din lot, Adan și Fernandez își caută deja echipe, conștienți că niciunul dintre ei nu poate lua fața mult mai titraților Casillas și Diego Lopez.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente