Acasă Sport International Real se poate despărți de 7 jucători!

Real se poate despărți de 7 jucători!

angelotiNici n-a fost bine instalat pe banca tehnică a celor de la Real Madrid, că noul antrenor, Carlo Ancelotti, a și întocmit lista cu jucătorii de care este dispus să se despartă. El a luat această decizie și pentru că lotul madrilenilor numără în acest moment 27 de jucători.Ancelotti s-a consultat și cu oficialii clubului și a înaintat o listă cu fotbaliștii de care este dispus să se despartă, dar a sublinit și că vrea câteva achiziții.
“Lista neagră“ a tehnicianului italian, în vârstă de 54 de ani, cuprinde nume mai mult sau mai puțin importante din lotul Realului, cum ar fiHiguain, Kaka, Coentrao, Callejon, Adan, Di Maria și Jesus Fernandez.

Despre Higuain se spune că s-ar fi înțeles deja cu Arsenal, Callejoneste dorit de Rafa Benitez la Napoli, în timp ce Coentrao a spus, de mai multe ori, că vrea să părăsească garnitura “galacticilor“. Aceștia sunt jucătorii care sunt dați sigur ca plecați.

În schimb, restul mai au șanse să continue sau pot pleca dacă ofertele pe care le vor primi vor fi acceptate de către oficialii “albilor“. Spre exemplu, plecarea lui Angel Di Maria depinde de achiziționarea lui Gareth Bale. Și Kaka este transferabil, dar pentru o sumă nu mai mică de 10 milioane de euro.

Ambii portari din lot, Adan și Fernandez își caută deja echipe, conștienți că niciunul dintre ei nu poate lua fața mult mai titraților Casillas și Diego Lopez.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente