Acasă Politica Rezoluție de susținere a premierului Florin Cîțu

Rezoluție de susținere a premierului Florin Cîțu

Biroul Politic Național al PNL a adoptat în cursul zilei de azi o rezoluție pentru susținerea premierului Florin Cîțu. Anunțul vine în contextul în care USR-PLUS a semnat moţiunea de cenzură împotriva șefului Guvernului.

„Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîțu a funcției de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredințat lui Florin Cîțu de către toate partidele din cadrul coaliției a fost unul pentru modernizarea și dezvoltarea României. Evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul, dar și succesul său și al întregii echipe guvernamentale în avansarea pe acest drum. Reușitele României din această perioadă, de la creșterea economică record, la fondurile mai mari ca niciodată alocate pentru investiții, vorbesc de la sine despre buna guvernare realizată de către cabinetul condus de către premierul Florin Cîțu. Este important nu doar să continuăm în aceeași manieră, dar chiar să accelerăm procesele de transformare în bine a României, generând astfel progrese ireversibile care să se vadă direct în confortul vieții de zi cu zi al românilor.

Programul Anghel Saligny nu este despre ambiții, ci despre dorința noastră ca formațiune a coaliției de a fi alături de comunitățile locale, să aibă acces la serviciile de bază ale secolului XXI, într-o țară europeană. România nu înseamnă doar marile orașe, România înseamnă și sate, și comune, iar obiectivul nostru este să ridicăm întreaga Românie. Accesul la servicii de apă și canal, la gaze, la drumuri moderne, trebuie să țină de firescul vieții de zi cu zi al fiecărui român din fiecare localitate a țării. Este o normalitate și o necesitate pe care actuala coaliție s-a angajat să le realizeze. programul este complementar PNRR și este în total acord cu PPE, partenerii noștri europeni. pentru ca toate obiectivele de dezvoltare ale României, incluse în programul de guvernare, să fie atinse este obligatoriu ca actuala coaliție de guvernare să funcționeze prin dialog, loialitate și respect reciproc până în 2024 și chiar până în 2028. Dincolo de orice diferențe, ceea ce ne unește și ne-a adus împreună cântărește mult mai mult”, se arată în document.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente