Acasă Locale Stiri Satu Mare S.O.S pentru reabilitare monument Avram Iancu! Primăria Carei ,,nu găsește,, executant pentru...

S.O.S pentru reabilitare monument Avram Iancu! Primăria Carei ,,nu găsește,, executant pentru lucrări

Ajutor de urgență pentru reabilitare soclu pe care stă bustul Eroului Național Avram Iancu la Carei! Primăria Carei se plânge că nu găsește executant dar nu scoate pe SEAP lucrarea.

În cadrul ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Local Carei primarul evazionist Kovacs a afirmat că nu găsește pe nimeni dispus să reabiliteze soclul degradat pe care stă bustul lui Avram Iancu. Iar în regie proprie, cu angajații de la Primăria Carei, nu dorește să facă lucrarea din moment ce spune că a căutat executanți dar nu a găsit.

Administrația Kovacs-Keozer-Beko nu a dorit nici să pună pe SEAP lucrarea de reabilitare pentru a găsi un executant. Deci, nu se dorește reabilitarea ansamblului monumental AVRAM IANCU de la Carei.

Inițiatorul proiectului de hotărâre pentru reabilitare soclu este consilierul liberal Ilie Ciută.

Valoarea lucrărilor aprobate de către Consiliul local Carei în data de 21 decembrie 2018 este de 58.180,30 lei.

Consilierul Ilie Ciută l-a informat pe primarul scandalagiu din ședința de astăzi că Legea 215 are un articol care prevede sancțiuni pentru cei care cu rea voință obstrucționează punerea în practică a hotărârilor Consiliului Local.

Primarul a informat consilierii că a luat legătura cu președintele societății Avram Iancu din Satu Mare care i-a promis că va găsi o echipă de constructori dar că acesta nu l-a mai contactat.

Pentru o corectă informare precizăm că nimeni din societatea Avram Iancu Satu Mare și niciun alt consilier român nu au inițiat vreodată proiect de hotărâre pentru reabilitare soclu Avram Iancu Carei. Președintele PSD Carei provine chiar din familie de moți dar nu a avut niciodată vreo inițiativă în acest sens.

Facem pe această cale apel la toate societățile de construcții din țară să dea o mână de ajutor pentru executarea lucrării de reabilitare soclu pe care stă bustul lui Avram Iancu, lucrare pentru care s-au prevăzut 58.180,30 lei. Nu este o suma prea mare dar poate se va găsi cineva să facă un gest nobil pentru EROUL NAȚIONAL Avram Iancu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente