miercuri, februarie 28, 2024
AcasăEconomico-socialSocialSătmăreni prinși cu transporturi de lemne, amendați de polițiști

Sătmăreni prinși cu transporturi de lemne, amendați de polițiști

La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au efectuat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În cadrul  activităților desfășurate, polițiștii au identificat, în trafic, pe raza localității Turț, un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate, care transporta material lemnos, de esență plop și gorun, fără a deține aviz de însoțire a mărfii.

Totodată, a fost identificat un tânăr, de  22 de ani, din Turț, care transporta o cantitate de lemn mai mare decât cea înscrisă pe avizul de însoțire a mărfii.

Materialul lemnos pentru care bărbații nu dețineau documente a fost ridicat în vederea confiscării și predat, în custodie, angajaților Ocolului Silvic Ardud.

În cadrul activității, polițiștii au legitimat peste 10 persoane și au aplicat două sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.171/2010, în valoare de 2 000 de lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente