Acasă Divertisment Seri Pozitive – „Ești ce alegi să fii!

Seri Pozitive – „Ești ce alegi să fii!

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj. Astfel de seri se organizează la Cluj, Satu Mare, București și Iași fiind gândite ca un cadru de întâlnire și împărtășire de informații și experiență, discuții pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experiență de viață și care te inspiră spre a face schimbări pozitive în viața ta. Sunt locul de întâlnire între cei care DEJA au făcut o schimbare și cei care VOR să facă o schimbare în viața lor și nu știu pe ce drum să o ia. Participând la astfel de întâlniri de dezvoltare personală găsești mai ușor soluții la problemele care te frământă, socializezi, cunoști oameni noi și poți chiar lega prietenii.

Tema lunii August este: „Ești ce alegi să fii!”

Alegem în fiecare clipă o cale spre evoluție, spre o viață trăită frumos în armonie cu noi înșine și cu cei din jur. Se întâmplă de foarte multe ori să rămânem ancorați în trecut și să continuăm să ne scriem povestea vieții în funcție de ce am trăit și experimentat la un moment dat fără să ne gândim la ce simțim și ce ne dorim acum, în prezent. Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să alegi ”altfel” decât până acum? Vei da un ”reset” valorilor tale astfel încât povestea pe care o vei scrie de acum să fie în concordanță cu acestea. Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să te eliberezi de trecut, să-ți eliberezi mintea și sufletul de tot ce nu mai ai nevoie: relații toxice, întâmplări care și-au lăsat amprenta asupra ta într-un mod negativ și te țin prizonier? Cum ar fi viața ta dacă vei învăța să faci liniște în mintea ta și vei învăța cum să comunici cu sufletul tău, să-ți asculți sufletul? La toate aceste întrebări vom răspunde împreună la Seara Pozitivă a lunii August.

  • Data: 27 August orele 18 – 20
  • Locația: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.
  • Înscrierile se fac accesând link-ul: http://schimbarepozitiva.ro/esti-ce-alegi-s-fii/

Sunt Delia Danea, soție, mamă, fiică, prietenă, iar în plan profesional sunt psiholog și trainer, mereu alături de oameni pentru a-i îndruma să descopere frumusețea vieții de zi cu zi, să-și găsească motivația de a-și pune în practică visele, să-și (re)găsească pofta de viață și să se bucure de darurile vieții. Coordonez Proiectul ”Seri Pozitive” în Satu Mare și te invit cu drag la o seară în care să îți dai întâlnire cu tine. Îți voi fi aproape ca să înțelegi de ce e important să faci alegeri în concordanță cu ceea ce simți, cu ceea ce ești. E timpul să te eliberezi de tot ce nu mai ai nevoie pentru a face loc unei vieți trăite frumos în iubire, armonie, liniște și împlinire.

Mai multe despre activitatea mea găsiți pe site-ul http://viata-un-dar.ro/ La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE, cât consideră că a valorat informația pentru ei, în felul acesta contribuind la susținerea activităților Asociației Schimbare Pozitivă.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Jurnalul de Nord Vest, Asociația Consult Scolari, Natalia Silaghi – Psiholog, Sătmăreanul, Revista Zile și Nopți Satu Mare, smlive.ro, sm24.ro și Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U. Premiul la tombolă este oferit de Magazinul ”Au Boutique” situat în Grand Mall la parter.

Informații și înscrieri: Delia Danea, Coordonator Proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, mail: [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente