Acasă Locale Nationale Serviciul public Salvamont la ceas aniversar

Serviciul public Salvamont la ceas aniversar

Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare urează „La Mulți Ani” tuturor salvamontiștilor din întreaga țară, își exprimă recunoștința față de pionierii acestei nobile meserii și aduce un pios omagiu acelora care nu mai sunt, sau au pierdut lupta cu înălțimile pentru un scop nobil!
Mesajul Președintelui României domnul Klaus Johannis adresat Salvamont România cu acazia împlinirii a 50 de ani de activitate.
Anul 2019 reprezintă, pentru Salvamont România, un an special, marcat de celebrarea unor momente definitorii pentru activitatea de salvare montană. Cu acest prilej, felicit salvatorii montani din țara noastră pentru profesionalismul, curajul și responsabilitatea cu care se dedică misiunii de apărare și protejare a cetățenilor.
Rolul dumneavoastră este neprețuit: salvați vieți omenești! Turismul montan din România nu s-ar putea desfășura în condiții optime fără seriozitatea, devotamentul și spiritul dumneavoastră de sacrificiu.
Din această perspectivă, creșterea nivelului de conștientizare a populației cu privire la pericolele de pe munte și măsurile de prevenire a accidentelor montane reprezintă priorități pe care le-ați integrat cu succes în activitatea dumneavoastră.
Muntele oferă priveliști spectaculoase și trăiri unice, iar pentru a ne bucura, în continuare, de toate aceste beneficii, este nevoie de foarte multă responsabilitate. Respectul față de munte și natură, educația despre mediu sunt elemente care trebuie consolidate. Fiecare dintre noi este responsabil de calitatea mediului înconjurător, tocmai de aceea este important să nu rămânem pasivi și să acționăm în acord cu principiul dezvoltării durabile.
Salvamont România este un serviciu eficient, cu rezultate foarte bune, de care depinde securitatea iubitorilor muntelui. Pentru ca misiunile dumneavoastră să se desfășoare la același nivel, este nevoie de sprijin, atât din partea statului, cât și a cetățenilor. Investițiile în baza materială și în resursa umană sunt esențiale pentru buna funcționare a structurilor Salvamont din țară.
În încheiere, vă transmit sănătate, putere de muncă și vă îndemn să acționați, cu aceeași determinare ca până acum, pentru binele și siguranța cetățenilor.
„La mulți ani!”
Klaus Iohannis.
…Pe cărările munților…mereu alături de dumneavoastră!…
Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare
Boer Adam-șef serviciu
Costin Alex-șef formație
Bartha Botond-voluntar
Ciocan Petru-voluntar
Ciocan Lucian-voluntar
Oros Cristian-voluntar
Mocan Adrian-voluntar
Muntean Dan-voluntar
Tămaș Lucian-voluntar
Tarnoky Sebastian-voluntar
Cicio Vasile-aspirant
Luțaș Ivette-aspirant
Lișcă Ioan-aspirant
Lișcă Loredan-aspirant
Mark Janoș-aspirant
Varodi Anca-aspirant
Varodi Dănuț-aspirant
Volsik Ștefan-aspirant

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente