Acasă Sport International Șoc în lumea fotbalului, Messi vrea să se desparte de Barcelona

Șoc în lumea fotbalului, Messi vrea să se desparte de Barcelona

Lumea fotbalului este în stare de șoc, starul echipei din Catalunia, Lionel Messi, a transmis conducerii, prin intermediul unui fax, că vrea să plece de la clubul la care a jucat timp de aproape 2 deceni. Acesta, împreuna cu avocații săi, susțin că poate părăsi clubul spaniol liber, datorită unei clauze la care vrea să apeleze.

Argentinianul spera ca Barcelona să nu îl încurce, însă conducerea clubului nu sunt de acord să își piardă starul pe gratis, așadar ei susțin că aceea clauză nu este validă deoarece trebuia apelat la ea până la sfârșitul lunii mai. 

Manchester City, PSG și Inter Milano stau la pândă și așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu căpitanul Barcelonei.  Se zvonește chiar că englezii ar fi făcut o primă ofertă de 100 de milioane de euro +  3 jucători: Bernardo Silva, Gabriel Jesus și Eric Garcia.

Însă președintele Bartolomeu a anunțat că clubul condus de el nu se va despărți de argentinian doar dacă îi este achitată clauza de 700 de milioane. Această suma a fost stabilită în momentul în care Messi a semnat ultimul contract.

Cert este că Messi nu s-a dezis de dorința sa, iar duminică, după ce a văzut cum a judecat clubul catalan decizia lui de a pleca, acesta nu s-a prezentat la testul PCR, după cum a anunțat clubul încă de sâmbătă.

Fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol, a fost primul care a reacţionat după anunţul plecării lui Messi. „Respect şi admiraţie, Leo. Ai parte de tot sprijinul meu, prietene” a scris Puyol pe Twitter.

Messi va încercă să convingă oficiali Barcelonei să accepte să negocieze cu cluburile interesate de el, acesta își dorește să evite un conflict public și a transmis că nu va vorbi cu niciun reprezentat al presei până când situația nu va fi soluționată. Se speculează că zilele următoare ar urma să aiba loc o întâlnire între Messi și șefii clublui. 

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente