FCSB a fost răpusă chiar de foștii ei jucători

Publicat la data de24 noiembrie 2019 » 96 Views» De: Laurentiu Kira » National, Sport

FCSB a pierdut clar pe teren propriu, 1-3 cu Astra, după un joc slab în repriza secundă. După ce Gnohere a deschis scorul, în minutul 19, Astra a revenit prin golurile marcate de Alibec, autorul unei duble, și Gabi Enache.

 

FCSB a avut o prestație lamentabilă în defensivă, iar fundașii Vali Crețu, Iulian Cristea și Aristidis Soiledis au fost notați cu 3 de Gazeta Sporturilor. Florin Tănase, Dennis Man și Dragoș Nedelcu au jucat și ei foarte slab, primind nota 4.

Harlem Gnohere a fost cel mai bun jucător de la FCSB, primind 7. Denis Alibec și Constantin Budescu au fost cei mai buni de pe teren, fiind notați cu 8. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a luat 8, în timp ce Bogdan Vintilă, tehnicianul celor de la FCSB, a primit 4.

„Să sperăm că nu va pleca la iarnă iar Budescu. Pentru că de cate ori joacă bine ne lasă singuri. Nu cred că va veni la FCSB chiar dacă îl vrea patronul. Să mergem la pachet undeva? Ar fi bine (n.r Vorbește și tu – îi spune reporterului)”, zis Denis Alibec după meci.

 

„Eu nu mă voi mai întoarce niciodată aici. Ați văzut și dumneavoastră. Am dat două goluri și au început să mă înjure. Am fost și căpitan și nu cred că meritam un asemenea tratament”, a adăugat acesta.

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.