Karim Benzema interzis la naționala Franței

Publicat la data de17 noiembrie 2019 » 82 Views» De: Laurentiu Kira » International, Sport

Atacantul francez Karim Benzema se pare ca are închise definitiv ușile la naționala Franței, președintele Federației Franceze, Noel Le Graet, a făcut anunțul, deoarece după evoluțiile tot mai bune ale atacantului, se tot vehicula în presă despre o eventuală reîntoarcere a acestuia la naționala.

 

Acesta nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a țării sale din 2015, de la povestea în care acesta a fost acuzat că a încercat să îl escrocheze pe colegul său Valbuena într-o situație ce avea tentă de șantaj legată de un sex tape.

 

“Karim Benzema este un mare fotbalist, nu i-am contestat niciodată calităţile. Iar la Real Madrid se dovedeşte a fi unul din cei mai buni atacanţi din lume. Dar aventura sa la echipa naţională e încheiată,” a declarat Le Graet pentru RMC Sport.

Această situație s-a ivit deoarece atacantul a început să facă furori la Real Madrid, iar coechipierii săi din atac, Antoine Griezmann, Olivier Giroud sau Ousmane Dembele nu traversează cea mai bună perioadă. În aceste condiții Kylian Mbappe a devenit numărul 1 pentru reprezentativă preparată de Didier Deschamps.

Karim Benzema este susținut chiar și de antrenorul său Zinedine Zidane, care a insistat, încercând să pună o vorbă bună.

“A vrut mereu să joace pentru echipa naţională. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar el este cel mai bun din lume şi ar fi mereu titular în echipa mea,” a spus Zidane.

Selecţionerul Didier Deschamps nu a părut afectat de vâlva creată, dar nici nu a vrut să dea explicaţii. Karim Benzema i-a reproşat de mai multe ori atitudinea, insinuând că nu ar fi străină de rasism.

“Este nedrept, eu nu am fost găsit vinovat în ceea ce s-a petrecut cu Valbuena. Am crezut că mi-am ispăşit pedeapsa,” declarase Benzema în 2017.

Noel, credeam că nu te amesteci în deciziile selecţionerului. Să ştii că doar eu voi pune capăt carierei mele internaţionale. Dacă tu crezi că sunt terminat, lasă-mă să joc pentru o ţară pentru care sunt eligibil şi vom vedea”, a ripostat Benzema.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.