joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportInternationalReal Madrid înfrângere surprinzătoare

Real Madrid înfrângere surprinzătoare

Real Madrid a pierdut suprinzătoare cu Mallorca, scor 1-0, cu una din ultimele clasate din campionatul spaniol. A fost prima înfrângere pentru madrileni din acest sezon. Jucătorii lui Zidane nu au găsit drumul spre poartă până la final și au terminat și cu un om în minus după două galbene încasate de Odriozola. De zece ani nu mai pierduse Real cu meci cu Mallorca.

 

Zinedine Zidane nu s-a putut baza pentru 4 dintre titularii săi, Lucas Vasquez, Luka Modric şi Gareth Bale sunt accidentaţi şi nu au făcut deplasarea, în timp ce Eden Hazard a fost învoit după ce a devenit tată pentru a patra oară.

 

Totuşi, Zidane a aliniat una din cele mai ofensive formule de start, cu 5 jucători de atac – Isco şi James Rodriguez asigură fantezia în spatele unei triplete formate din Vinicius junior, Benzema şi Luka Jovic.

 

A fost prima confruntare dintre Mallorca şi Real Madrid din mertie 2013 încoace. Atunci, galacticii s-au impus pe Santiago Bernabeu cu 5-2, după o dublă a lui Higuain şi goluri marcate de Cristiano Ronaldo, Benzema şi Modric.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente