Acasă Locale Stiri Satu Mare Tânăr de 28 de ani prins circulând cu autoturism neînmatriculat

Tânăr de 28 de ani prins circulând cu autoturism neînmatriculat

Polițiștii au depistat noaptea dinspre 27 spre 28 Noiembrie, în jurul orei 01.00, în localitatea Botiz, un bărbat, de 28 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul neînmatriculat.

În 28 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare, au oprit pentru control pe raza localității Botiz un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 28 de ani, din comuna Craidorolț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că respectivul autoturism avea aplicate numere de circulație provizorii, iar autorizația de circulație provizorie era expirată din luna ianuarie 2018.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente