Acasă Locale Stiri Satu Mare Târg de nunți inedit la Satu Mare

Târg de nunți inedit la Satu Mare

Prime Wedding Expo – Satu Mare, pentru cei mai exigenți miri. A sosit timpul ca, pentru a doua oară, într-una din cele mai frumoase clădiri din orașul Satu Mare să se organizeze o expoziție de nuntă menită să atingă așteptările celor mai exigenți miri.

În timpul de dinaintea nunții, când sarcinile legate de organizare se înmultesc și sunt copleșitoare, acest expo urmărește să le fie mirilor oază de liniște și răspunsul numeroaselor întrebări.

”Vă invităm într-un paradis exclusiv, la o expoziție de un profesionalism superior, unde vor fi prezenți în zilele de 1 și 2 februarie la Casa Meșteșugarilor prestatori de servicii premium, cei care știu să transforme orice vis în cea mai frumoasă realitate.

Sperăm că sunteți de aceeași părere cu noi când spunem că în lumea evenimentelor de nuntă exista interes pentru o astfel de expoziție de calitate superioară, care urmărește cele mai noi trenduri”, este mesajul organizatorilor.

Numărul expozanților la Prime Wedding Expo este limitat, iar calitatea serviciilor satisface cele mai înalte așteptări.

„Vă așteptăm să ne vizitați în recent renovata Casa Meștesugarilor la expoziția cea mai elegantă a anului, unde sala principală, monumental decorată în anii 1900, va găzdui expozanții cu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai”, mai transmit organizatorii.

Prime Wedding Expo, daca nu doar în iubire cauți calitatea!

Organizatorii și expozanții vă așteaptă cu mare drag!

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente