Acasă Sport National Torje va juca la Espanyol Barcelona

Torje va juca la Espanyol Barcelona

Mijlocașul român a fost împrumutat de Udinese în Primera Division, la Espanyol.Gabriel Torje (23 de ani) fusese anunțat de antrenorul grupării italiene Udinese că nu intră în planurile echipei pentru sezonul în curs, astfel că jucătorul a ajuns din nou în Spania. În stagiunea trecută, fostul jucător de la Dinamo București a evoluat pentru Granada.

 

Aripa dreaptă s-a înțeles, în ultimele minute ale perioadei de transferuri din Europa, cu Espanyol Barcelona, fiind împrumutat un sezon de către această echipă. El va purta tricoul cu 25 la formația pregătită de mexicanul Javier Aguirre.Torje, care face parte din lotul naționalei României pentru meciurile de zilele următoare, cu Ungaria și Turcia – ambele urmând să se dispute la București -, a marcat în sezonul trecut de trei ori pentru Granada.

Espanyol a încheiat pe locul 13 în Primera Division în ediția precedentă, iar în actuala stagiune are cinci puncte după trei etape.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente