Acasă Sport National Tricolorii seniori s-au impus împotriva Belarusului

Tricolorii seniori s-au impus împotriva Belarusului

Miercuri seară, cu începere de la ora 19, tricolorii seniori au disputat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești o partidă amicală împotriva naționalei similare a Belarsului. În primul 11, selecționerul Mirel Rădoi a surprins, folosind mai mulți debutanți, însă în final reprezentativa noastră reușind să se impună cu scorul de 5 la 3.

Jucătorii noștrii au început mai motivați partidă, reușind oo primă repriză bună, având la pauză un avantaj de 4 goluri (4 – 0). Unul dintre debutanți, fundașul Bogdan Mitrea a reușit să spargă tabela și și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 11, când Răzvan Marin a centrat iar Mitrea a înscris.

În minutul 18, atacantul George Pușcaș reușește să obțină o lovitură de pedeapsă după ce este faultat în careu de Naumov. Pușcaș dă semne că ar dori el să execute, însă de pe margine vine decizia de a-l desemna pe Răzvan Marin. Acesta transformă cu calm lovitura de la 11 metri și își trece în cont a 2-a sa reușită pentru prima reprezentativă.


După aproximativ o jumătate de oră de joc, Nedelcearu înscris și el la o lovitură de colț, după o minge deviată de Mogoș.

Înainte de finalul primei reprize cu un minut, George Pușcaș reușește să înscrie și el după ce se desprinde foarte bine de adversari.

Așadar la cabine s-a intrat cu avantajul  de 4 goluri al  românilor.

În repriza a 2-a  tricolorii au început tot în forță, iar în minutul 54 Nedelcearu reia în poartă o minge respinsă de portarul advers după un șut al lui Florin Tănase.

După această reușită de 5 la 0, jucătorii primei reprezentative s-au mai relaxat, iar bielorușii au început să atace. În minutul 62 Belarus reduce din handicap după ce la o fază fixă Mogoș a greșit și Kendysh a profitat de ocazie și a marcat.

Cu 10 minute înainte de fluierul final, Bakar reușește să îl învingă pe Lazar după ce acesta a scăpat singur în careu , în urma unei greșeli făcute de Mitrea.

După doar 2 minute, oaspeții pătrund din nou în careul nostru, iar același Bogdan Mitrea greșește din nou în careu și comite fault. Lazar însă ghicește colțul și apărar lovitură de pedeapsă executată de Yablonski.

În minutul 92 bielorușii stabilesc scorul final prin Klimovich.

Echipa de start a României pentru amicalul cu Belarus:

16. Lazar – 5. Nedelcearu, 4. Mitrea, 3. Toșca – 13. Mogoș, 18. Marin, 8. Nistor, 11 Ganea – 20. Man, 9. Pușcaș, 19. Tănase.

Portarul Lazar, Vali Crețu și Bogdan Mitrea au debutat în această partidă în naționala României.

Următoarele partide programate pentru tricolori:

  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast.
- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente