Acasă Sport National Tricolorii seniori s-au impus împotriva Belarusului

Tricolorii seniori s-au impus împotriva Belarusului

Miercuri seară, cu începere de la ora 19, tricolorii seniori au disputat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești o partidă amicală împotriva naționalei similare a Belarsului. În primul 11, selecționerul Mirel Rădoi a surprins, folosind mai mulți debutanți, însă în final reprezentativa noastră reușind să se impună cu scorul de 5 la 3.

Jucătorii noștrii au început mai motivați partidă, reușind oo primă repriză bună, având la pauză un avantaj de 4 goluri (4 – 0). Unul dintre debutanți, fundașul Bogdan Mitrea a reușit să spargă tabela și și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 11, când Răzvan Marin a centrat iar Mitrea a înscris.

În minutul 18, atacantul George Pușcaș reușește să obțină o lovitură de pedeapsă după ce este faultat în careu de Naumov. Pușcaș dă semne că ar dori el să execute, însă de pe margine vine decizia de a-l desemna pe Răzvan Marin. Acesta transformă cu calm lovitura de la 11 metri și își trece în cont a 2-a sa reușită pentru prima reprezentativă.


După aproximativ o jumătate de oră de joc, Nedelcearu înscris și el la o lovitură de colț, după o minge deviată de Mogoș.

Înainte de finalul primei reprize cu un minut, George Pușcaș reușește să înscrie și el după ce se desprinde foarte bine de adversari.

Așadar la cabine s-a intrat cu avantajul  de 4 goluri al  românilor.

În repriza a 2-a  tricolorii au început tot în forță, iar în minutul 54 Nedelcearu reia în poartă o minge respinsă de portarul advers după un șut al lui Florin Tănase.

După această reușită de 5 la 0, jucătorii primei reprezentative s-au mai relaxat, iar bielorușii au început să atace. În minutul 62 Belarus reduce din handicap după ce la o fază fixă Mogoș a greșit și Kendysh a profitat de ocazie și a marcat.

Cu 10 minute înainte de fluierul final, Bakar reușește să îl învingă pe Lazar după ce acesta a scăpat singur în careu , în urma unei greșeli făcute de Mitrea.

După doar 2 minute, oaspeții pătrund din nou în careul nostru, iar același Bogdan Mitrea greșește din nou în careu și comite fault. Lazar însă ghicește colțul și apărar lovitură de pedeapsă executată de Yablonski.

În minutul 92 bielorușii stabilesc scorul final prin Klimovich.

Echipa de start a României pentru amicalul cu Belarus:

16. Lazar – 5. Nedelcearu, 4. Mitrea, 3. Toșca – 13. Mogoș, 18. Marin, 8. Nistor, 11 Ganea – 20. Man, 9. Pușcaș, 19. Tănase.

Portarul Lazar, Vali Crețu și Bogdan Mitrea au debutat în această partidă în naționala României.

Următoarele partide programate pentru tricolori:

  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast.
- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente