Acasă Sport National Un nou patron a preluat Rapid

Un nou patron a preluat Rapid

504987-496556-495948-coposGeorge Copos a anunțat că va vinde clubul din Giulești omului de afaceri Nicolae Cristescu. Atât Copos, care a reușit să revitalizeze formația Rapid București începând cu mijlocul anilor ’90, cât și noul investitor al „feroviarilor”, Nicolae Cristescu, au confirmat tranzacția, care va fi perfectată în zilele care urmează.

„Eu am făcut totul, inclusiv să vin cu bani de acasă. Eu cred că domnul Cristescu va fi noul patron al clubului Rapid. Eu nu mai sunt. Mă bucur că Rapidul o să revină unor oameni care iubesc foarte mult această echipă. Sunt oameni foarte serioși și responsabili, am dat mâna cu ei. Eu am preluat un credit de 2 milioane de euro, iar dânșii preiau acum în total cred că 2,2 milioane. Baza Pro Rapid, palmaresul și toate celelalte vor fi la dispoziția dânșilor”, a declarat Copos, citat de Mediafax.

Și Nicolae Cristescu s-a declarat mulțumit în urma discuțiilor și a anunțat că s-a înțeles cu Copos, iar de vineri sau luni va deveni, oficial, patronul echipei Rapid București.

„Sută la sută voi prelua clubul. Ne-am înțeles! Vineri vom semna actele, totul a fost pus la punct. Sunt extrem de încrezător că situația se va rezolva. Drept dovadă, miercuri sau cel târziu joi voi plăti datoriile clubului către jucători. E un risc pe care mi-l asum. Dacă nu se finalizează tranzacția, asta e, pierd toți banii”, a explicat Cristescu, pentru „Gazeta Sporturilor”, menționând că George Copos „este cel mai pervers negociator, nu cel mai dur”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Germania aprobă ca alternativă la vaccin, tratamentul administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima ţară din Uniunea Europeană care va folosi acelaşi tratament experimental anti-COVID administrat fostului preşedinte american Donald Trump, a...

„Nouă, creștinilor, nu Covid-19 ne-a schimbat viața, ci întâlnirea cu Hristos”

Da, suntem martorii unei molime care stăpânește pământul și care ne însingurează dar, lăsându-ne copleșiți de gravitatea acestei întâmplări, pare că am...

Usturoiul chinezesc, albit cu clor și plin de pesticide

Usturoiul chinezesc nu este nici pe departe un aliment sănătos. Află ce toxine conţine şi cum îl poţi depista în supermarket!

Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara

Israelul va interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara, timp de o săptămână, în încercarea de a opri răspândirea...

Comentarii recente