Acasă Locale Stiri Satu Mare Uniți în fapte bune! Spectacol caritabil pentru copiii din medii defavorizate

Uniți în fapte bune! Spectacol caritabil pentru copiii din medii defavorizate

Uniți în fapte bune! Peste 400 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică au făcut ca Sala Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare să fie neîncăpătoare, la cea de-a doua ediție a spectacolului caritabil Uniți în fapte bune.

Născut în contextul aniversării a 100 de ani de Românie, spectacolul a pornit în anul 2018, de la ideea comandanților de arme ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a onora uniforma miliară prin activități care ies din sfera cotidiană a atribuțiilor acestor structuri. În final, s-a decis organizarea unui spectacol caritabil, fapt care ne-a oferit posibilitatea de a ne uni forțele nu doar pentru îndeplinirea misiunilor, ci și pentru a fi uniți în ajutorarea celor de lângă noi, iar motto ul spectacolului a venit de la sine: Uniți în fapte bune!

Organizatorii spectacolului Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, cu sprijinul necondiționat al colegilor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare, ai celor de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, ai celor de la Penitenciarul Satu Mare, ai celor de la Direcția de Telecomunicații Speciale, ai celor de la Direcția Județeană de Informații Satu Mare și ai colegilor din cadrul Ministerului Apărării Naționale au pregătit pentru invitați un spectacol de cântec românesc de înaltă ținută.

Pe scenă au evoluat membrii Ansamblului Doruri Sătmărene împreună cu Petrică Mureșan, plt. adj. Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, serg. maj. Bianca Timiș din cadrul ISU Satu Mare, agent șef principal de Poliție Marius Coșerariu din cadrul IPJ Neamț, care împreună cu George Negrea și Diu Oșan ne-au oferit un regal de folk, copiii Centrului de zi Sfânta Tatiana ne-au colindat, iar în final, sub conducerea preotului Cristian Silaghi Corul Militarilor a încântat audiența cu o suită de cântece patriotice și un buchet de colinde.

Dacă sumele colectate anul trecut au fost direcționate spre ajutorarea unor cazuri din cadrul fiecărei instituții organizatoare, suma colectată anul acesta, peste 18 000 de lei va fi direcționată spre susținerea copiilor din cadrul Proiectului Educațional al Centrului de Zi Sfânta Tatiana din Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente