Acasă Locale Nationale Vreme călduroasă pentru această perioadă

Vreme călduroasă pentru această perioadă

Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa vor fi nori joşi stratiformi sau ceaţă, în regiunile estice, unde pe suprafeţe mici va fi asociată cu burniţă, local în cele sud-estice şi doar izolat în restul teritoriului, cu precădere pe văi şi în depresiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat.

În Capitală, dimineață va fi ceață și 8… 10 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade.

Mâine, vremea va fi în continuare frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării și deosebit de caldă, după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice și de sud-est unde, în prima parte a zilei vor fi nori josi stratiformi și ceață, izolat si burniță. În restul teritoriului, doar pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în Transilvania și Oltenia, în orele dimineții va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

În Capitală, vremea va fi în continuare deosebit de caldă. 7-10 grade dimineața și 24-25 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin.

Vineri, vremea va râmâne deosebit de caldă la orele amiezii în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16-17 grade in depresiuni si in zonele joase din Moldova unde ceata va persista mai mult și 27 de grade la Timisoara si Resita. În estul, sud-estul și local în sudul țării, în prima parte a zilei vor fi nori josi stratiformi și local ceață, posibil persistentă în Moldova, izolat asociata cu burniță.

În celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici în orele dimineților, în special în Transilvania, se va semnala ceață.

În Bucureşti, valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal la această dată. 8-10 grade dimineața și în jur de 22 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, dar în prima parte a zilei vor fi nori joși stratiformi sau ceață .

Vremea schimbă foaia! Prognoza meteo până pe 18 noiembrie

Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara, dar mai ales la munte.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile nord-estice.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente