Acasă Locale Ziua Recoltei la GPP Mondiala! Prichindeii şi cadrele didactice s-au bucurat împreună...

Ziua Recoltei la GPP Mondiala! Prichindeii şi cadrele didactice s-au bucurat împreună de tot ce are toamna de dăruit!

Mare sărbătoare, mare la Grădiniţa cu Program Prelungit Mondiala din Satu Mare. Prichindeii şi cadrele lor didactice s-au bucurat împreună de tot ceea ce are toamna de dăruit. Şi toamna e cel mai bogat dintre anotimpuri, astfel că sărbătoarea recoltei, marcată pritr-un proiect educaţional, a adus nu doar culoare în grădiniţă, ci şi multe, multe bunătăţi. Educatoarele împreuna cu părinții și copiii acestei Grădinițe au sărbătorit Ziua Recoltei cu multe activități out door, cântece și voie buna specifice aceastei zile.

Activităţile specifice acestui frumos anotimp i-au făcut pe copii să se simtă minunat in curtea gradinitei, iar faptul că valorile tradiţionale au fost promovate în rândul lor a adus bucurie în sufletele cadrelor didactice, pe care le amintim si le multumim pentru implicare: Bumb Cristina, Cozma Kinga, Doroftei Elena, Gavrau Cristina, Franczia Cezara, Hotya Mariana, Radu Alina, Stan Anca, Surger Laura si nu in ultimul rand Bondics Augusta.

Se spune ca toamna a fost unul dintre cei 4 frati zei ai planetei mult inainte de perioada romana ori cea egipteana. Pentru ca acesti frati se certau mereu pe timpul pe care-l petreceau dominand planeta, tatal lor le-a impartit anul in 4, fiecare primind cate 3 luni. Primavara, fiind fericit din fire si astfel preferatul tatalui lor, a fost ales sa inceapa anul. Dar pentru ca Primavara nu avea suficienta putere pentru a incalzi Pamantul, Vara l-a urmat. Dupa, pentru a calma elanul celui precedent, Toamna a venit tocmai in timp sa calmeze planeta si s-o lase sa se odihneasca. In final, a urmat cel de-al 4-lea zeu dintre frati, Iarna, pentru a pregati totul pentru un nou inceput.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente