Acasă Locale Stiri Satu Mare 123 de milioane de lei bugetul județului Satu Mare pe anul 2015

123 de milioane de lei bugetul județului Satu Mare pe anul 2015

Sedinta-Consiliul-Judetean-stef-govor22

Miercuri, 28 ianuarie, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, consilierii au aprobat bugetul pentru anul în curs. Valoarea acestuia este de 123 de milioane de lei. Trebuie precizat faptul că, consilierii PNL s-au abținut de la vot.

De altfel, ședința a întârziat aproximativ 40 de minute „din cauza consilierilor UDMR”, a declarat președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef. Se pare că inițial consilierii nu s-au înțeles pe marginea bugetului pe 2015.

În luarea de cuvânt, Radu Giurcă și-a motivat abținerea de la vot prin faptul că materialul legat de buget le-a fost transmis târziu și că nu au avut timp să-l parcurgă în mod corespunzător.

„Este vorba de suma de 123 milioane lei. Avem 12,6 milioane lei pentru investiții, nu sunt incluse aici sumele ce vor veni prin Programul Național de Dezvoltare Locală, nu vorbesc de sumele care vor veni din fonduri europene. Am păstrat acest interes pentru sănătate, cred că se justifică, vrem cât mai repede să avem condiții decente în sistemul de sănătate din județul Satu Mare”, a declarat Ștef.

Spitalele din județ au solicitat pentru achiziționarea de aparatură medicală  34 de milioane de lei .

Articolul precedentBilanțul ISU Satu Mare
Articolul următorEveniment rutier
- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente