luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocaleNationale27 de persoane au murit. Deflagrație puternică la un club din București

27 de persoane au murit. Deflagrație puternică la un club din București

foc

Update 00:41 – La numărul de telefon021.206.92.91 pot fi obținute informații despre starea persoanelor care se aflau în club.

Update 00:38 – Cod Roșu – „În această noapte, în jurul orei 23.00, într-un club din Capitală a avut loc un incendiu în care mai multe persoane au necesitat intervenții medicale de urgență. La intervenție au ajuns peste 60 de autospeciale de intervenție (ambulanțe, SMURD, mașini de pompieri, ATVM), precum și echipaje ale ISU București-Ilfov, alături de forțe ale poliției și jandarmeriei. Totodată, la fața locului a fost amplasat un spital mobil aparținând Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.” – ne transmite ministerul de Interne.

Update 00:36 – Din păcate 26 de morți, Parchetul a început ancheta, a declarat Gabriel Oprea.

Update 00:32 – Au fost evacuați locatarii din clădirile riverane clubului Colectiv, ne transmit colegii de la fața locului.

Update 00:05 Raed Arafat: Încercăm să salvăm cât mai mulți oameni!

Update 00:02 – Explozia s-a produs din cauza unor artificii. În urma exploziei, tavanul clubului a luat foc. Infirmierele de la maternitatea Bucur s-au mobilizat și au venit la locul accidentului cu serigi, medicamente, cu tot ce poate asigura primul ajutor. 

Update 23:54 – Alte trei persoane decedate au fost scose din club, anunță jurnaliștii prezenți la fața locului.

Update 23:48 – 18 persoane au decedat, a declarat Arad Arafat. Circa 88 de persoane au fost rănite conform primului raport preliminar al salvatorilor.

Update 23:37 – 18 răniți au ajuns la spitalul Universitar. Câteva persoane sunt în stop cardio-respirator, iar medicii fac eforturi considerabile pentru ai resuscita. Avut loc o explozie urmată de un incendiu.

Update: Peste 40 de ambulanțe sunt acum la fața locului. S-a intervenit cu toate forțele de urgență disponibile.

18 persoane au murit în urma unei explozii, urmată de un incendiu, care a avut loc, vineri seară, în clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov, în acest moment pompierii încearcă să stingă incendiul și să evacueze persoanele rămase în incinta clubului.

Mai multe ambulanțe au preluat victimele și le-au transportat la diferite spitale din Capitală.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente