duminică, mai 26, 2024
AcasăEducatie&Cultura29 de spectacole, la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional Multicultural...

29 de spectacole, la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional Multicultural „Fără Bariere”

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional Multicultural „Fără Bariere” se va desfășura la Satu Mare între 24 mai și 2 iunie. În cadrul acestei ediții, Teatrul de Nord propune publicului sătmărean 29 de reprezentații cu o paletă bogată de tipuri de spectacole, de la one-man-show-ul de studio la marea montare scenică, de la spectacolul în aer liber la film, un spectru larg de autori dramatici, de la Boccaccio la Caragiale, de la Moliere la Mimi Brănescu, o panoplie reprezentativă a ideilor regizorale, de la Bocsárdi la Silviu Purcărete, de la Dabija la Sorin Militaru și Attila Keresztes.

logofestival2013 copy

Și, mai ales, vă invităm să vedeți actorii – mulți, mari, talentați – din teatrele din București, Debrecen, Târgu Mureș, Beregovo, Sibiu, Nyíregyháza, Petroșani, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc și Piatra Neamț. Va fi o ediție de ”Fără Bariere” dedicată preponderent comediei și asta pentru că ”dacă râzi cu lacrimi îți vor rămâne mai puține lacrimi de plâns”. Festivalul este organizat de Teatrul de Nord Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Consiliul Judeţean Satu Mare.

Preţurile biletelor şi abonamentelor: un abonament pentru toate spectacolele costă 250 lei, iar un abonament pentru 10 spectacole (la alegere) costă 125 lei. Pentru spectacolele de la Sala Mare, prețul unui bilet este de 20 lei, pentru cele de la Sala Studio – 15 lei, la Casa de Cultură a Sindicatelor – 15 lei, la Muzeul de Artă – 15 lei, cele de la Clubul Music`at – 10 lei, pentru spectacolele C.F.R. – Cometa, copilul și cățelul de la Teatrul Odeon Bucureşti și Scapin, a szemfényvesztő (Scapin vicleanul) de la Teatrul Csokonai Debrecen – 5 lei, iar pentru spectacolele din Piața 25 Octombrie, strada Horea și Club Poesis, intrarea este liberă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente