vineri, martie 29, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePolitia ne informează !

Politia ne informează !

politia satu mare

La data de 28 aprilie a.c. , orele 09.00 polițiștii de ordine publică negreșteni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe raza localității Tur o persoană ar fi fost agresată.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, Dumitru C. i-ar fi aplicat cumnatului său lovituri cu pumnii la nivelul corpului.
Nu a fost necesară intervenția personalului medical, în acest caz.
În cursul zilei de ieri la sediul Poliției Municipiului Satu Mare s-a prezentat o persoană care reclama faptul că la data de 26 aprilie a.c. ar fi fost agresată.
Polițiștii de ordine publică au stabilit că pe fondul unor neînțelegeri care au degenerat într-un conflict Ioan P. l-ar fi agresat fizic pe vecinul său.
Polițiștii din Păulești au fost sesizați de către Simona R. despre faptul că în zimp ce se afla pe raza localității Amați atât ea cât și sora sa ar fi fost agresate.
Din verificările efectuate s-a stabilit că pe fondul unei stări conflictuale apărute între Jolan R. sora reclamantei și Iuliu B. , tânărul împreună cu tatăl său le-ar fi îmbrâncit pe cele două femei, iar uneia dintre ele i-ar fi fost aplicată o lovită o lovitură cu palma la nivelul feței.
Jolan R. a fost transportată la unitatea medicală unde în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că, nu era necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Autori identificați

Marți polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați de către Sergiu R. despre faptul că luni noaptea din autoturismul său au fost sustrase bunuri de către persoane necunoscute.
Oamenii legii au desfășurat activități pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în cursul zilei de ieri au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, care folosindu-se de chei potrivite , ar fi sustras din interiorul autoturismului care era parcat, un document și o replică a unui telefon mobil marca Samsung Galaxy S5. Romeo V. este cercetat în stare de libertate.
La data de 28 aprilie 2015 polițiștii din Ardud s-au sesizat din oficiu cu privire la o săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.
Oamenii legii au stabilit în urma activităților desfășurate că la începutul acestei luni, Arnold H. ar fi sustras în timpul nopții dintr-o a anexă a unei locuințe situată pe raza localității Peleș, județul Satu Mare, un motofierăstrău marca Stihl, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, Istvan M.
Persoana bănuită de comiterea acestei infracțiuni de furt nu se află la prima încălcare a legii.
În ambele situații polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Amenințare la Sâi

Marți, în jurul orelor 13.55 polițiștii Postului de Poliție Valea Vinului au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un sătmărean despre faptul ar fi fost amenințat în timp ce se afla pe raza localității Sâi, județul Satu Mare.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că Ioan L. l-ar fi amenințat cu acte de violență pe Liviu C. pe fondul unor discuții privind pătrunderea cu animale pe un teren pe care reclamantul, deține o cultură de fâneață.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

În cadrul acțiunilor desfășurate marți pe raza municipiului și a județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier și pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 164 contravenții în valoare 17800 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente