Acasă Locale Stiri Satu Mare S-a dat startul „Rally Raid” la Satu Mare

S-a dat startul „Rally Raid” la Satu Mare

raliu (5)

Vineri, 22 mai s-a dat startul primei etape a Campionatului Național de „Rally Raid”, Trofeul „Paul Badea”. Punctul de pornire a fost în Piața Libertății. După start, echipajele s-au îndreptat către traseul de prolog creionat aproape de Pădurea Mare, accesul făcându-se din DN 19A.

La startul competiției a participat și Roxana Ciuhulescu, fosta moderatoare a emisiunii „Promotor” difuzată pe ProTv.

Trofeul „Paul Badea” are în total o lungime de 360 de km. Numărul total al probelor speciale este de șapte și lungimea totală a acestora ajunge la 230 de km.

În competiție au fost acceptate mașini din grupa T1 (mașini 4×4 modificate) și grupa T2 (mașini 4×4 de serie), fiecare dintre acestea având incluse clasa 1 (motoare pe benzină sub 2500 cmc), clasa 2 (motoare pe benzină peste 2500 cmc), clasa 3 (motoare diesel).

Totodată, s-a înființat și categoria „Amatori”. Aceștia concurează cu mașinile 4×4 de serie, însă au nevoie de licență atât piloții cât și copiloții. Traseul pentru „Amatori” măsoară în total 250 de km și este format din trei probe speciale.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc în seara zilei de sâmbătă, 23 mai, cu începere de la ora 19.00, la Restaurantul „Miorița” din Satu Mare.

Sursa foto: Dan Bâle

raliu (7) raliu (6) raliu (5) raliu (4) raliu (3) raliu (2) raliu (1)

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente