duminică, mai 5, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Mandat de executare pus în aplicare

În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale sătmăreni în colaborare cu polițiștii harghiteni, au depistat pe Gheorghe M., în vârstă de 50 de ani, față de care Judecătorai Bicaz a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru o faptă care ar fi fost comisă în luna august 2014.
Persoana a fost depusă în penitenciar, unde își va ispăși pedeapsa.

Ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă

Luni, în jurul orelor 15.00, polițiștii din Odoreu, au fost sesizați despre faptul că, pe strada Fraternității, din localitate, a avut loc un incident.
Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că, Carol T. a condus o autospecială, iar efectuarea unei manevre de mers înapoi, a trecut peste un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care își desfășura activitatea pe aceiași autospecială, rezultând decesul acestuia. Ambele persoane erau angajate la aceiași societate comercială.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Persoane agresate la Bixad, Andrid și Santău

Ieri după-amiază, polițiștii din cadrul Secției Negreti Oaș, au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Bixad o persoană ar fi fost agresată.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 55 de ani, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii purtate cu soția sa, ar fi aruncat asupra acesteia, conținutul fierbinte dintr-un vas, provocându-i arsuri la nivelul membrului inferior și superior drept.
Femeia a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
La data de 18 ianuarie 2016, în jurul orelor 21.00 polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Santău, a avut loc un incident.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe raza localității Santău, în fața unui local, pe fondul unor neînțelegeri personale mai vechi, Jozsef G. de 22 de ani, i-ar fi aplicat lui Szilard B., lovituri cu pumnii la nivelul corpului și a capului.
După incident, Jozsef G. împreună cu alte trei persoane s-au deplasat, cu un autoturism spre localitatea Andrid, județul Satu Mare, iar la intrarea în localitate, au fost așteptați de către Szilard B., care era însoțit de tatăl și fratele său și încă un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care au spart geamurile autoturismului cu pietre și le-au aplicat lovituri cu pumnii la nivelul corpului și capului lui Jozsef G. și lui Bogdan G.
Cei 4 agresori au părăsit locul faptei, dar au fost identificați la scurt timp de polițiști.
Jozsef G. și Bogdan M. au transportați la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
În această situație se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente