Acasă Locale 58% promovabilitate la bacalaureat pe Satu Mare

58% promovabilitate la bacalaureat pe Satu Mare

bacalaureat_2013_5360250_mediafax_foto_liviu_chirica_91338400Peste 57% dintre candidații la examenul maturității au reușit să promoveze Bacalaureatul în județul Satu Mare. Potrivit unor surse neoficiale rata promovabilității în județul nostru este de 57,81%. Acest procent este net superior față de cel de anul trecut când, înainte de rezolvarea contestațiilor rata promovabilității a fost de 43,96%.

La nivel național peste 60% dintre absolvenții promoției 2013 au reușit să treacă cu bine de acest examen. Promovabilitatea în rândul absolvenților promoțiilor anterioare este de 30,82%.

Notele vor fi afișate la avizierele școlilor unde candidații au susținut examenul azi, 8 iulie, până la ora 12.00. Absolvenții nemulțumiți de rezultatele obținute pot depune contestații în cursul zilei de azi. Rezultatele finale ale Bacalaureatului vor fi afișate pe data de 12 iulie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente