Acasă Locale Se pot scoate legitimatile pentru gratuitate pe autobuze

Se pot scoate legitimatile pentru gratuitate pe autobuze

transurbanAstăzi, 9 iulie în cadrul unei conferințe de presă organizate în sala de Consiliu Local, primarul municipiului Satu Mare Dorel Coica a anunțat că începând cu data de 15 iulie 2013, în baza hotărârii Consiliului Local a municipiului Satu Mare se introduce facilitatea de călătorie gratuită pe traseele de transport în comun ale Transurban S.A, pentru toți pensionarii la limită de vârstă cu domiciliul în Satu Mare și cu pensii mai mici de 500 lei.

Pentru a beneficia de această facilitate, începând cu data de 10 iulie 2013, persoanele care se încadrează în această categorie, sânt așteptate la chioșcurile de bilete ale Transurban S.A. cu o poză 2/3 (poză tip buletin), actul de identitate și un cupon de pensie din ultimile 3 luni în copie sau original, pentru a-și ridica legitimația de călătorie gratuită valabilă 1 an, precum și abonamentul lunar de călătorie gratuită.

La expirarea valabilității abonamentului lunar, beneficiarii acestuia se vor prezenta la chioșcurile Transurban S.A. cu un talon de pensie în copie sau original și cu abonamentul expirat pentru reînnoirea acestuia.

Rugăm persoanele beneficiare ale acestor facilități să prezinte ambele documente atât „Legitimația de transport gratuit” cât și „Abonamentul lunar gratuit” la controlul efectuat pe mijloacele de transport în comun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente