miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleSe pot scoate legitimatile pentru gratuitate pe autobuze

Se pot scoate legitimatile pentru gratuitate pe autobuze

transurbanAstăzi, 9 iulie în cadrul unei conferințe de presă organizate în sala de Consiliu Local, primarul municipiului Satu Mare Dorel Coica a anunțat că începând cu data de 15 iulie 2013, în baza hotărârii Consiliului Local a municipiului Satu Mare se introduce facilitatea de călătorie gratuită pe traseele de transport în comun ale Transurban S.A, pentru toți pensionarii la limită de vârstă cu domiciliul în Satu Mare și cu pensii mai mici de 500 lei.

Pentru a beneficia de această facilitate, începând cu data de 10 iulie 2013, persoanele care se încadrează în această categorie, sânt așteptate la chioșcurile de bilete ale Transurban S.A. cu o poză 2/3 (poză tip buletin), actul de identitate și un cupon de pensie din ultimile 3 luni în copie sau original, pentru a-și ridica legitimația de călătorie gratuită valabilă 1 an, precum și abonamentul lunar de călătorie gratuită.

La expirarea valabilității abonamentului lunar, beneficiarii acestuia se vor prezenta la chioșcurile Transurban S.A. cu un talon de pensie în copie sau original și cu abonamentul expirat pentru reînnoirea acestuia.

Rugăm persoanele beneficiare ale acestor facilități să prezinte ambele documente atât „Legitimația de transport gratuit” cât și „Abonamentul lunar gratuit” la controlul efectuat pe mijloacele de transport în comun.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente