5G -COVID 19

YouTube va interzice conținutul care promovează teorii ale conspirației despre legăturile dintre tehnologia 5G și Coronavirus.

Compania video online va elimina activ videoclipurile care încalcă politicile sale . Dar conținutul conspirativ despre rețelele de comunicații mobile 5G , fără a menționa coronavirus , este încă permis pe site.

YouTube a spus că aceste videoclipuri pot fi considerate „conținut aflat la limită” și supus suprimării , inclusiv pierderea veniturilor din publicitate și eliminarea rezultatelor căutării de pe platformă.

„ Avem , de asemenea , politici clare care interzic videoclipurile care promovează metode nesubstanțiate din punct de vedere medical pentru a preveni coronavirusul, în locul căutării tratamentului medical oficial și eliminăm rapid videoclipurile care încalcă aceste politici atunci când ne sunt semnalate”, a spus un purtător de cuvânt al YouTube.

Asadar dansati , beti si mancati pana nu mai puteti , pana la urma , turma merge dupa „pastor”  , iar calul legat la caruta , vede numai in fata …. Sper doar , ca noul tip de sclavagism electronic , sa  nu va scurtcircuiteze si sufletul .

Neuronii bata-i groaza , i-am pus la murat demult , de cand avem „marul” in mana si Moet-ul la discretie  , ne-am mutat  capul …nu ma intelege gresit , sa fii animal(-ic ) este la moda  , dar  fii un tigru macar… rrr !

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente