5G -COVID 19

YouTube va interzice conținutul care promovează teorii ale conspirației despre legăturile dintre tehnologia 5G și Coronavirus.

Compania video online va elimina activ videoclipurile care încalcă politicile sale . Dar conținutul conspirativ despre rețelele de comunicații mobile 5G , fără a menționa coronavirus , este încă permis pe site.

YouTube a spus că aceste videoclipuri pot fi considerate „conținut aflat la limită” și supus suprimării , inclusiv pierderea veniturilor din publicitate și eliminarea rezultatelor căutării de pe platformă.

„ Avem , de asemenea , politici clare care interzic videoclipurile care promovează metode nesubstanțiate din punct de vedere medical pentru a preveni coronavirusul, în locul căutării tratamentului medical oficial și eliminăm rapid videoclipurile care încalcă aceste politici atunci când ne sunt semnalate”, a spus un purtător de cuvânt al YouTube.

Asadar dansati , beti si mancati pana nu mai puteti , pana la urma , turma merge dupa „pastor”  , iar calul legat la caruta , vede numai in fata …. Sper doar , ca noul tip de sclavagism electronic , sa  nu va scurtcircuiteze si sufletul .

Neuronii bata-i groaza , i-am pus la murat demult , de cand avem „marul” in mana si Moet-ul la discretie  , ne-am mutat  capul …nu ma intelege gresit , sa fii animal(-ic ) este la moda  , dar  fii un tigru macar… rrr !

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente