Peste 1,4 milioane de români își serbează onomastica de Florii. În acest material, am pregătit cele mai frumoase mesaje, felicitari, urari si SMS-uri de Florii, pentru a transmite mesaje de Florii celor dragi. Alege si tu o urare si fa-le o bucurie de Florii! La multi ani, Florin! La multi ani, Florina!

Mesaje de Florii 2020

Este o zi sfântă, cu o încărcătură aparte, o zi pe care ți-o doresc să o petreci alături de cei mai frumoși oameni din viața ta. La multi ani, Florin! La multi ani, Florica!

Mesaje de Florii 2020

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // Sfânta sărbătoare să-ți aducă bucurie în priviri și speranță în suflet. Sunt alături de tine cu inima! Te îmbrățișez și îți urez La mulți ani!

Mesaje de Florii 2020

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // Floare cu floare să prinzi în buchetul vieții. Și fiecare petală să strălucească a belșug, în lumina soarelui de primăvară. La mulți ani!

Mesaje de Florii 2020

De sfânta sărbătoare a Floriilor, îți doresc tot binele din lume! La mulți ani!

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // Îți transmit cele mai bune și curate gânduri, chiar dacă sunt departte de tine. La mulți ani cu recunoștință! Mă bucur să te am în viața mea! La mulți ani, Flori!

Mesaje de Florii 2020

De Sfânta Duminică a Floriilor, îți urez ca sufletul să ți se umple de fericire. Mai mult ca niciodată, îți doresc să ai liniște și să-ți găsești echilibrul. La mulți ani, Florin!

Mesaje de Florii 2020

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // La muli ani, Flori! Să ai parte de tot binele din lume. Fie ca Sfânta sărbătoare de astăzi să-ți umple sufletul de speranță

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente