Peste 1,4 milioane de români își serbează onomastica de Florii. În acest material, am pregătit cele mai frumoase mesaje, felicitari, urari si SMS-uri de Florii, pentru a transmite mesaje de Florii celor dragi. Alege si tu o urare si fa-le o bucurie de Florii! La multi ani, Florin! La multi ani, Florina!

Mesaje de Florii 2020

Este o zi sfântă, cu o încărcătură aparte, o zi pe care ți-o doresc să o petreci alături de cei mai frumoși oameni din viața ta. La multi ani, Florin! La multi ani, Florica!

Mesaje de Florii 2020

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // Sfânta sărbătoare să-ți aducă bucurie în priviri și speranță în suflet. Sunt alături de tine cu inima! Te îmbrățișez și îți urez La mulți ani!

Mesaje de Florii 2020

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // Floare cu floare să prinzi în buchetul vieții. Și fiecare petală să strălucească a belșug, în lumina soarelui de primăvară. La mulți ani!

Mesaje de Florii 2020

De sfânta sărbătoare a Floriilor, îți doresc tot binele din lume! La mulți ani!

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // Îți transmit cele mai bune și curate gânduri, chiar dacă sunt departte de tine. La mulți ani cu recunoștință! Mă bucur să te am în viața mea! La mulți ani, Flori!

Mesaje de Florii 2020

De Sfânta Duminică a Floriilor, îți urez ca sufletul să ți se umple de fericire. Mai mult ca niciodată, îți doresc să ai liniște și să-ți găsești echilibrul. La mulți ani, Florin!

Mesaje de Florii 2020

MESAJE FLORII 2020 // FELICITARI FLORII 2020 // La muli ani, Flori! Să ai parte de tot binele din lume. Fie ca Sfânta sărbătoare de astăzi să-ți umple sufletul de speranță

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente