vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAccident grav în stația de autobuz

Accident grav în stația de autobuz

Un BMW a distrus în această dimineață florăria de lângă Spitalul Vechi. O femeie ce se afla pe stradă a fost prinsă între mașină și cărămizile din ziduri.

La faţa locului au interveni pompierii pentru a o scoate pe femeie. Aceasta a fost dusă la Spitalul Judeţean.

Azi, la ora 07.50 Politia a fost sesizata cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Ady Endre. Un autoturism condus de un barbat de 30 din jud. Bihor care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare.

In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat într-o clădire aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare unde a rănit o persoană de 60 de ani din Satu Mare. In urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool.

Cercetarile sunt în desfășurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier.

La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor).

Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente