marți, martie 19, 2024
AcasăDivertismentUnul dintre cei mai bine cotați barberi internaționali, a susținut un seminar...

Unul dintre cei mai bine cotați barberi internaționali, a susținut un seminar la Satu Mare

În perioada 1 – 2 august a.c., la Satu Mare a avut loc un workshop de barbering, susținut de unul dintre cei mai bine cotați barberi internaționali, Josh O` Meara Patel, din Marea Britanie.

Evenimentul a fost organizat de bine cunoscutul barber sătmărean, Bajusz Fery, și Gentleman`s Barber Shop. Au participat hair styliști – barberi, bărbați și femei din toată țara, iar evenimentul a fost un succes.

Un lucru de menționat ar fi că Bajusz Fery, sau Fery Frizeru` așa cum îl știe orice sătmărean, organizează constant astfel de evenimente foarte apreciate în acest domeniu. De altfel este printre puținii barberi, sau poate chiar singurul barber sătmărean, care periodic aduce specialiști din domeniu la Satu Mare. Când nu îi aduce la Satu Mare, Fery și echipa sa de la Gentleman`s Barber Shop, cutreieră țara în lung și`n lat pentru a participa la cursuri și workshopuri care prezintă ultimele noutăți în domeniu.

În cadrul semniarului, Fery a avut onoarea să îl tundă pe maestrul Josh O` Meara Patel.

”Un Weekend de excepție cu oameni de excepție. Mulțumesc Bajusz Fery pt organizarea acestui eveniment, unul super reușit. Mulțumim întregii echipe și mai ales lui Barber Joshop the MASTER of simplicity”, a spus la finalul semniarului, Radu Mihai Obreja, unul dintre participanți.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente