joi, aprilie 18, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smDeputatul Adrian Cozma, în fruntea convoiului umanitar ce a plecat în Ucraina

Deputatul Adrian Cozma, în fruntea convoiului umanitar ce a plecat în Ucraina

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a plecat joi dimineață în jurul orei 10:30 cu un transport umanitar în Ucraina. Deputatul s-a aflat în fruntea convoiului, el prsonal fiind la volanul unuia dintre microbuze. Au plecat patru microbuze pline cu saltele pentru refugiații din Kiev.

La fața loclului, în vama Halmeu, deputatul sătmărean și-a exprimat convingerea că sătmărenii vor continua să se implice în acțiunile de ajutorare a ucrainenilor afectați de război. Donațiile au fost făcute în parteneriat cu Biserica Baptistă Betel, a precizat deputatul.

Cred că este un moment de solidaritate de care trebuie să dăm dovadă noi toți. Ne vom duce cu saltele, avem un TIR cu saltele pe care l-am primit prin Biserica Baptistă Betel din Satu Mare, cărora le mulțumim pentru contribuția consistentă. Nu am putut să venim cu camionul, a trebuit să încărcăm aceste saltele în patru microbuse. Le vom duce la primul punct de colectare a ajutoarelor din Ucraina, urmând ca aceste saltele să ajungă la Kiev, acolo unde este nevoie de ele”, a precizat pentru Jurnalul de Satu Mare, deputatul PNL, Adrian Cozma.

Cu această ocazie, deputatul i-a îndemnat pe sătmăreni să doneze în orice punct de colectare doresc ei. Adrian Cozma a mai precizat că vineri va mai porni într-un convoi umanitar pentru ucraineni, de această dată cu alimente.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente