marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

In  data de 03octombrie a.c., lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au prins si încarcerat în arestul IPJ Satu Mare, pe L. Ionel, de 53 de ani, din Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat 3 ani inchisoare pentru trafic de influență.

Vineri 03octombrie 2014, ora 13.30 lucrătorii Postului de Poliție comunal Hodod, efectuând o patrulare în satul Lelei, l-au depistat în traficul rutier pe D.C. 9 , pe  K. KASZA, de 40 ani, fără ocupație, domiciliat din Lelei, în timp ce conducea tractorul ce remorca un atelaj hipo, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. Conducătorul auto a fost  testat cu fiola alcoolscop, reactivul căreia și-a schimbat culoarea în proporție de 50%, motiv pentru care a fost condus la Modulul de Urgența din cadrul Spitalului Orășenesc Tășnad, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Susnumitul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” .

In data de 04.10.2014, orele 10.10, am fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Babasesti cu privire la faptul că, un  minor în vârstă de 5 ani, din localitate, în timp ce se afla în curtea gospodariei,  împreuna cu tatal său S.  Gheorghe, a fost lovit cu piciorul de calul pe care familia il detine în gospodarie. Minorul a fost transportat cu Ambulanta la sectia UPU din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii sosiți la fața locului  au întocmit  dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vătămare corporală din culpa.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  113 sancțiuni contravenționale în valoare  de 8.220  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  83  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  26700  lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente