marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleInternationaleCanadian înarmat, rănit de vameși americani la frontiera cu Statele Unite

Canadian înarmat, rănit de vameși americani la frontiera cu Statele Unite

Polițiști americani au rănit prin împușcare un canadian care agita un pistol în timp ce traversa un pod, la frontiera americano-canadiană, au anunțat duminică serviciile vamale americane CPB.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost precizată, sosit cu o mașină în noaptea de sâmbătă spre duminică, spre ora locală 3.00 (duminică, 11.00, ora României), a oprit mai întâi vehiculul lângă un punct de control, pe Podul Ambassador, care asigură o legătură între orașele american Detroit (nord-est) și canadian Windsor, a anunțat aceeași sursă. După aceea, el s-a îndreptat către o gheretă cu o armă în mână.

„Vameși i-au cerut să lase arma, dar nu a răspuns la somație”, continuând să se îndrepte către ei, a precizat Kris Grogan, un purtător de cuvânt al serviciului, citat într-un comunicat.

„După ce a îndreptat arma către agenți CPB, aceștia au deschis focul asupra bărbatului, care a căzut la pământ”, a adăugat Kris Grogan.

Bărbatul a primit îngrijiri într-un spital din apropiere, a fost externat și se află în stare de arest.

Potrivit postului CTV, bărbatul, originar din Windsor, amenințase deja polițiști, cu o armă, în parcarea unuirestaurant, cu câteva minute mai devreme.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente