Acasă Locale Stiri Satu Mare Extraordinara lună decembrie 2014. O nouă ședință

Extraordinara lună decembrie 2014. O nouă ședință

La nici o săptămână de la ședința extraordinară din 16 decembrie,consilierii locali careieni sunt convocati la o nouă sedință extraordinară,a doua din aceasta lună, la care se adaugă cea ordinară din data de 3 decembrie,unde consilierii majoritari UDMR au initiat intrarea în legalitate a exploatării apei geotermale de peste 20 de ani pe raza Careiului  și a lucrărilor efectuate la grajdul orașului,administrat de soția celui ce se ocupă de proiectul de la primăria Carei.

La aceiasi sedință  din 3 decembrie 2014,primarul reintroduce pe ordinea de zi  Proiectul  de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate al obiectivului de investiții:,,REABILITARE ȘI MODERNIZARE SALA DE REPETIȚII,,, după  1 an de zile de la prima introducere a aceluiasi proiect in dezbaterea CL.  In speranta că uitarea pe care o invocă mereu  in situatiile in care trebuie să dea socoteală pentru faptele sale,va cuprinde si consilierii nespectatori la sedintele de CL,primarul a aprobat reintroducerea acestui proiect cu devizul de lucrări de anul trecut. Cu alte cuvinte, la copy-paste-ul aplicat,a fost omisă stergerea datei din 2013,astfel că în mapele consilierilor au apărut materialele pentru ședința din 3 decembrie  identice cu cele din 2013.  Și ca la orice copy-paste…tot se află până la urmă ,vezi cazul premierului  Ponta.

Mult așteptatul concurs pentru posturile de administratori la cele două societăți înființate de primărie ca fiind ale Consiliului Local,anunțat deja la avizier pentru data de 20 noiembrie 2014,sunt o altă gogoriță încercată de  administrația locală a fi trecută pe șest prin CL.

Deși miza era mare,funcționarii careieni au decis că nu e cazul să riște un control din partea autorităților statului  și de voie de nevoie au alcătuit o comisie pentru organizarea procedurii concursului de recrutare a celor doi  administratori, formată din consilieri locali,dacă tot e acționar CL.

Luni,22 decembrie 2014,de la ora 12,30,consilierii careieni sunt invitati să aprobe o nouă rectificare a Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 precum și   transformarea  unei funcții publice vacante,într-o funcție publică de nivel superior  din cadrul  Serviciului Buget Contabilitate.

Din bugetul de stat,va fi transferat în contul Depozite speciale pentru construcții locuințe,suma de 1.387,37 mii lei. Lista pe care apar modificările din proiect este doar semnată,fără a fi specificat vreun nume.

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente