marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSeri Pozitive ”Energia universală din palme, la îndemâna oricui ”

Seri Pozitive ”Energia universală din palme, la îndemâna oricui ”

Tema lunii februarie: ”Energia universală din palme, la îndemâna oricui ”

Invitat: Corina Mihaela Șereș

Data: 24 februarie ora 18:00-20:00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”), Sala Mică, Et. 1

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/energia-universal-din-palme-la-ndem-na-oricui/

Energia universală este o structură energetică ce nu aparține numai omului, ci aparține tuturor entităților care există, fie ele minerale, plante, animale. Sufletul se hrănește cu frumusețe, iar spiritul cu adevăr. Să fii în rezonanță cu Universul înseamnă cheia sănătății. Energia Universală este energia pe care fiecare om o are. Noi toți suntem energie și avem aceeași capacitate energetică, fie că suntem conștienți, fie că nu.

Sunt Corina Mihaela Șereș, un om într-o continuă evoluție, pasionată de tot ce înseamnă să fii în rezonanță cu Universul. În această seară vom învăța cum putem acumula energie, și cât de ușor este; cum putem deveni conștienți de puterea palmelor noastre, a fiecăruia dintre noi, fără a mai avea nevoie de cineva care să ne ”trateze”. Vom învăța să facem afirmații subconștientului pentru a rezolva problemele pe care nu le-am putut rezolva în cursul zilei … și multe altele.

Premiul la tombolă este oferit de Asociația Schimbare Pozitivă și constă într-un Calendar Motivațional pe anul 2015. Calendarul motivațional este un produs marca Asociația Schimbare Pozitivă, este singurul Calendar motivațional cu mesaje săptămânale menit să îți amintească mereu, în fiecare clipă, de visele tale, să-ți amintească să gândești pozitiv și să atragi spre tine ceea ce ți se potrivește.

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Jurnalul de Nord Vest, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente