Acasă Locale Stiri Satu Mare Canabis descoperit la Negrești-Oaș

Canabis descoperit la Negrești-Oaș

Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și procurorii DIICOT au efectuat, la începutul acestei luni (la data de 3 februarie), o percheziție domiciliară în Negrești-Oaș.
Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale specializată în traficul de droguri de risc. Membrii grupării sunt bănuiți că ar fi înființat o cultură de cannabis.

Cu toate că perchezițiile au avut loc la începutul lunii, conducerea IGPR a făcut publice doar azi, 15 februarie, câteva date din dosar, alături de alte asemenea cazuri.

În urma percheziției a fost descoperită o anexă izolată termic, dotată cu sisteme de lumină, încălzire și ventilație, în care se găseau 22 de ghivece, cu câte o plantă de cannabis (cu dimensiuni între 10 și 30 de cm).

Unul dintre liderii rețelei, Claudiu Cosmin Țânțaș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente