marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAccident mortal pe drumul către Lazuri

Accident mortal pe drumul către Lazuri

accident

Accident mortal la Satu Mare. Conducerea imprudentă și consumul de alcool la volan, au fost cauzele accidentului rutier produs noaptea trecută în Satu Mare și soldat cu decesul unei persoane.

În data de 07 mai, la ora 01.22, polițiștii rutieri sătmareni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în afara municipiului Satu Mare, pe DJ 194, drum ce face legătura între b-dul Aurel Vlaicu și Lazuri.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că Zoltan A. de 42 ani din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul conducerii imprudente , a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând in șanțul din partea stânga a direcției sale de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului Vasile G. de 57 ani , din comuna Botiz județul Satu Mare, pasager in autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.76 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente