29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăSportNationalPatrick Ekeng a murit la 26 de ani, dupa ce s-a prabusit...

Patrick Ekeng a murit la 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren

13198551_1011820602205501_8093302340876296155_oPatrick Ekeng a murit, dupa ce s-a prabusit pe teren in minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul, disputat pe stadionul Stefan cel Mare.

In minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul, jucatorul dinamovist Patrick Ekeng s-a prabusit din senin. Desi toti de pe teren si-au dat seama de gravitatea situatiei, pana a fost urcat in ambulanta au trecut nu mai putin de 2 minute si 47 de secunde.

Patrick Ekeng a fost apoi transportat de urgenta la spital, unde doctorii au incercat mai bine de o ora sa il resusciteze, insa fara succes.In jurul orei 23:30, medicii au constatat decesul fotbalistului Patrick Ekeng.

Medicul de la Spitalul Floreasca a declarat ca Ekeng a fost adus la ei FARA a-i fi fost facute manevre de resuscitare anterior.

 

„TE VOM IUBI MEREU, PATRICK EKENG!

DINAMO l-a pierdut în această seară, pentru totdeauna, pe fotbalistul PATRICK CLAUDE EKENG EKENG.

Introdus în teren în minutul 63 al meciului DINAMO – Viitorul, mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe gazon câteva minute mai târziu și a plecat, în tricoul alb-roșu, într-o lume mai bună, cu CĂTĂLIN HÎLDAN, FLOREA DUMITRACHE, frații ION și LICĂ NUNWEILLER, SANDU CUSTOV, MIȘA KLEIN, NELU STĂNESCU și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului nostru.

În numele tuturor dinamoviștilor, clubul din „Ștefan cel Mare” transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească! a fost mesajul celor de la Dinamo pe pagnia oficială de Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente