marți, aprilie 30, 2024
AcasăSportInternationalPogba se teme de viitorul său la naționala Franței

Pogba se teme de viitorul său la naționala Franței

Franța și-a asigurat calificarea în optimile Mondialului din Rusia, dar nu a entuziasmat pe nimeni cu jocul prestat. Paul Pogba nu a impresionat nici el și a ajuns să se teamă pentru viitorul său la națională. Mijlocașul pentru care Manchester United a plătit 105 milioane de euro lui Juventus în august 2016 e unul dintre cei mai scumpi jucători din lotul lui Didier Deschamps, însă asta nu-i mărește deloc încrederea că va mai face parte din lotul „cocoșilor galici” la următorul Mondial.

 

„Ar putea fi utima mea Cupă Mondială. Sunt realist, nu știu dacă voi mai fi convocat. Poate alți jucători vor fi mai buni ca mine”, a spus Pogba, care se află la a doua Cupă Mondială din carieră, după cea din 2014.

„Sper că voi mai juca. Am avut deja ocazia de a juca la două Mondiale. Alții pot doar să viseze că vor juca la unul”, a adăugat Pogba.

 

În vârstă de 25 de ani, Pogba a jucat pentru Franța în ambele meciuri de până acum la competiția din Rusia, 2-1 cu Australia și 1-0 cu Peru, însă la ultimul joc din grupa C, cu Danemarca, ar putea fi odihnit. Dacă nu va pierde, Franța își va asigura prima poziție în grupă.

 

Starul lui Manchester United, Paul Pogba, a debutat la națională când avea 20 de ani, în 2013, iar de atunci a adunat 56 de selecții și 9 goluri.

 

sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente