marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleCel mai longeviv cuplu din Satu Mare

Cel mai longeviv cuplu din Satu Mare

Cât şi cum ai ştiut să iubeşti ieri, atât de mare şi frumos eşti azi.

Cel mai longeviv cuplu din Satu Mare. În comuna Bixad locuieşte cel mai longeviv cuplu din judeţ. Vestea a ajuns în spaţiul public după o vizită făcută de către deputatul Adrian Cozma la casa lui Gheorghe Măgurean din Bixad, pentru a-l felicita la împlinirea vârstei de 103 ani.

103 ani a împlinit badea Măgurean Gheorghe. Ne-a așteptat ca o gazdă bună, cu pălincă și tot ce avea mai bun acasă.  S-a născut înainte de Unirea de la 1918. O mare, mare binecuvântare! Tot anul acesta împreună cu soție lui, Ana în vârstă de 99 ani, împlinesc 80 ani de căsnicie.

LA MULȚI ANI și să ne vedem sănătoși în 2022!”, a transmis deputatul Adrian Cozma.

Printre cei care l-au feliciat pe badea Măgurean Gheorghe au fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valer Beşeni şi primarul comunei Bixad, Ioan Tătar.

Ce dulce este iubirea!… Dar să nu se meargă pe instincte şi numai plăceri într-o căsnicie, ci gândind la un scop suprem: mântuirea reciprocă. Stimularea continuă reciprocă spre acest scop este obligatorie, pentru că e o mare răspundere.

Valoarea unei flori nu stă într-o petală pe care a luat-o vântul, ci trebuie văzută valoarea intrinsecă a florii.O căsnicie se poate întemeia și rezista pe o iubire adevărată şi pe o coordonată creștină!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente