marți, aprilie 30, 2024
AcasăEconomico-socialNationalCinci tineri au murit într-un grav accident de circulație

Cinci tineri au murit într-un grav accident de circulație

O tragedie teribilă s-a petrecut în această dimineață pe Drumul Național 1 în vecinătatea localității Nistorești din județul Pravoha. Cinci bărbați și-au pierdut viața în urma impactului dintre două autoturisme, iar alte două persoane au suferit multiple traumatisme, una dintre acestea fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD în stare foarte gravă.

Potrivit observatorulph.ro impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât două din cele cinci victime au decedat pe loc. În ciuda eforturilor depuse de medicii ajunși la fața locului, alte trei victime au fost declarate decedate la scurt timp de la impact. Victimele aveau 18, 20, 21, 31 și 43 de ani.

Potrivit sursei citate, toate persoanele decedate se aflau în același autotursim, o mașină marca Nubira, care potrivit unor surse neoficiale, ar fi intrat pe contrasens. Celelalte două victime sunt pasagerii mașini care circula regulamentar pe DN1. Este vorba despre o femie în vârstă de 33 de ani și un bărbat de 34 de ani. Potrivit sursei citate, femeia a suferit multiple fracturi și traumatisme iar bărbatul traumatisme minore.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente