marți, aprilie 30, 2024
AcasăEconomico-socialSe fac angajări la Direcția de Asistență Socială

Se fac angajări la Direcția de Asistență Socială

La nivelul municipiului Satu Mare au fost scoase la concurs noi posturi în sistemul public. Tot mai mulți sătmăreni își doresc să se angajeze la stat, iar motivele sunt evidente:stabilitate, salarii mai bine plătite, zile libere, tichete de vacanță etc, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care e mare bătaie pe locurile de muncă de la stat.

Cele mai recente locuri de muncă în administrația publică locală, au fost scoase la concurs de Direcția de Asistență Socială – DAS Satu Mare. Potrivit anunțului de angajare care poate fi consultat aici https://www.primariasm.ro/anunt-angajare-personal-contractual, DAS scoate la concurs 3 posturi la Adăpostul de Noapte: unu de asistent social, unu de lucrător social și unu de îngrijitor (curățenie). De asemenea se caută pentru creșe un referent și un bucătar.

Pentru toate cele 5 postrui se oferă contracte pe perioadă nedeterminată, iar printre condițiile de ocupare a posturilor se cere vechime în muncă obligatoriu, iar pentru unele posturi și studii de specialitate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente