vineri, mai 3, 2024
AcasăDivertismentIoana Călin, strălucitoare în Dubai. A obținut o nouă recunoaștere internațională

Ioana Călin, strălucitoare în Dubai. A obținut o nouă recunoaștere internațională

Designerul sătmărean, Ioana Călin, își continuă parcursul fulminant în lumea modei internaționale. Recent sătmăreanca a fost premiată în cadrul unei gale internaționale organizate în Dubai.

”Am participat la o gala organizată de Isucces Dubai, Superkoin e o nouă monedă care s-a lansat acum și de catre cei de la Welthee. Cu această ocazie am primit și un premiu foarte fain pentru anul acesta „The Iconic Designer of the year”. Sunt super-happy că premiile mele au început să fie la un alt nivel, adică sunt premiată pentru carieră și nu neapărat pentru rochiile de mireasă. La gală l-am cunoscut pe unul dintre oamenii pe care îi admir enoooorm și sunt foarte fericită că am stat la Gală alături de el – Michel Adam fondatorul FASHION TV. ”, a declarat pentru ObiectivSM, designerul Ioana Călin.

La Dubai, frumoasa sătmăreancă s-a aflat într-o companie selectă, dintre personalitățile românești aflate acolo îl amintim pe Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan și cântăreața Ruby. Prietenoasă din fire și foarte sociabilă, Ioana Călin s-a împrietent rapid și cu artista alături de care s-a și filmat în timp ce se distrau la un party pe un yacht de lux. Menționăm că alături de Ioana s-a aflat și susținătorul ei numărul 1, soțul Mircea Călin și buna lor prietenă Cristina.

„Pe Ruby o ador. Ne-am împrietenit imediat, are o energie super faină ! Ne-am distrat zilele astea maxim împreună, am dansat, am cântat și am povestit mult.”, a mai spus pentru sursa citată, Ioana Călin.

Potrivit afirmațiilor făcute de sătmăreancă, luxosul eveniment a durat trei zile timp în care au fost organizate diferite activități și evenimente. După cum am văzut pe rețelele de socializare, respectiv pe paginile celor amintiți anterior, alături de toți ceilalți invitați, Ioana Călin a participat la o proiecție impresionantă pe celebrul turn Burj Khalifa, la prezentarea luptătorilor din cadrul galei Hit Superkombat, Gala de premiere ISucces și nu numai.

Reamintim faptul că din anul 2017 încoace, Ioana Călin este premiată în cadrul evenimentului național ”Gala Performanței și a Excelenței”, eveniment ajuns la cea de-a XI-a ediție. Iată distincțiile acordate Ioanei în cadrul evenimentului: 2017 – Cel mai bun designer de rochii de mireasă; 2018 – Cel mai bun designer de rochii de mireasă; 2019 – Premiul de excelență pentru cel mai bun designer de rochii de mireasă; 2020 – Cel mai bun proiect mamă – fiică și 2021 – Ascensiunea anului 2021 în moda internațională.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente