marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleAdrian Cozma anunță finalizarea lucrărilor la Varianta de Ocolire a municipiului Satu...

Adrian Cozma anunță finalizarea lucrărilor la Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare

Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare este gata. Lucările au fost finalizate iar darea în folosință ar avea loc peste aproximativ două săptămâni, potrivit deputatului PNL de Satu Mare, Adrian Cozma.

Una dintre cele mai mari investiții a ultimilor 30 de ani de la nivelul județului Satu Mare, este în sfârșit gata. Valoarea investiției este de 65 de milioane de euro, fiind finanțată în totalitate de Guvernul României.

„Nu pot să nu îl amintesc și să nu-i mulțumesc colegului și prietenului nostru, ministrul Transporturilor de atunci, Lucian Bode, care a făcut eforturi mari ca această lucrare să meargă mai departe. O investiție făcută de către Guvern, finanțată în totalitate de Guvernul României care astăzi și în zilele următoare”, a sublniat deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma.

Deputatul liberal a făcut o vizită în această dimineață pe Varianta de Ocolire alături de acesta fiind prezent și Paolo Mattia, managerul de proiect, reprezentantul firmei care a executat lucrarea.

„Această lucrare mult așteptată care în 2020 a avut niște probleme, s-a deblocat și uite că astăzi, ea este finalizată și este gata de a fi dată în trafic. Va rezolva o mare problemă de trafic această centură și din punctul meu de vedere, în câteva zile, se va simți și în municipiul Satu Mare o lejeritate în trafic”, a spus de la fața locului Adrian Cozma.

„Eu mă bucur că am finalizat drumul pentru populație aici, și mulțumesc foarte mult, domnule Cozma că ne-ați sprijinit tot timpul”, Paolo Mattia, managerul de proiect.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de peste 19 kilometri, fiind prevăzută cu două noduri rutiere precum și cinci poduri și pasaje. Ordinul de începere pentru lucrările a fost emis în luna mai a anului 2017.

https://www.facebook.com/100001990667337/videos/436762968012348/

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente