marți, aprilie 30, 2024
Acasăsus81 de candidați, eliminați la proba obligatorie a profilului de la bac

81 de candidați, eliminați la proba obligatorie a profilului de la bac

Un număr de 81 de candidați au fost eliminați, miercuri, la proba obligatorie a profilului din cadrul celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului, iar pentru 49 fost necesară folosirea subiectelor de rezervă la Matematică, în total fiind prezenți 46.051 de absolvenți, informează Ministerul Educației.

Potrivit datelor furnizate de inspectoratele școlare, la proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie, din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat s-au prezentat 46.051 de candidați.

Dintre aceștia, 81 de absolvenți au fost eliminați pentru tentative de fraudă, asupra lor fiind găsite fițuici sau dispozitive electronice. Cei mai mulți candidați eliminați s-au înregistrat în București (17) și în județul Constanța (11).

În plus, pentru 49 de candidați a fost necesară folosirea subiectelor de rezervă la Matematică.

Vineri, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării.

În 2 septembrie, până la ora 12.00, vor fi afișate primele rezultate, iar contestațiile vor putea fi depuse, în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 16.00.

Soluționarea contestațiilor este programată pentru 3 și 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 5 septembrie.

1 COMENTARIU

  1. Vreau sa va intreb un lucru?(astia care ati dat bacu),daca nu invatati de ce va mai prezentati la examen?sau voi mizati pe copiat si pe inspiratia de moment a colegului?rusine

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente