Acasă Locale Stiri Satu Mare Iluminatul public din municipiu ar putea fi modernizat de Philips

Iluminatul public din municipiu ar putea fi modernizat de Philips

Primarul municipiului Satu Mare, Dr. Dorel Coica s-a întâlnit miercuri, 28.08.2013 cu reprezentantul Philips România, domnul Mircea Săsăran, key account manager outdoor.

În cadrul duscuției s-au pus bazele unei viitoare colaborări în domeniul iluminatului public.

La inițiativa Excelenței sale Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la București domnul Matthijs van Bonzel și domnului Walterus Reijers Consul Onorific al Regatului Țărilor de Jos la Cluj Napoca care au avut o întrevedere cu primarul Dorel Coica săptămâna trecută, reprezentantul Philips România și-a exprimat dorința de a participa alături de edilul șef la o întâlnire cu partenerii din orașul înfrățit Zutphen, Olanda pentru a analiza oportunitățile pe care le oferă municipiul Satu Mare și prin legăturile sale externe în implementarea de proiecte.

Întrevederea cu reprezentanții orașului Zutphen a fost stabilită de cei doi parteneri (Zutphen și Satu Mare) la sfârșitul lunii octombrie a acestui an.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente