marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleCirculația rutieră pe strada C.A. Rosetti ar putea fi redeschisă la finele...

Circulația rutieră pe strada C.A. Rosetti ar putea fi redeschisă la finele săptămânii

Traficul rutier pe strada C.A. Rosetti din municipiul Satu Mare ar putea fi redeschis zilele următoare, cu puțin înainte de termenul de finalizare. În cursul zilei de miercuri, 23 noiembrie, au fost trasate marcajele rutiere, semn că până la redarea drumului în circulație mai sunt doar 2-3 zile.

Circulația rutieră pe strada C.A.Rosetti a fost închisă încă din data de 26 iulie, tronsonul cuprins între intersecția cu str.Dâmbovița și intersecția cu str. Dinu Lipatti.

Sătmărenii care locuiesc în zonă au fost nevoiți să utilizeze rutele ocolitoare, fapt care a dus, nu de puține ori la o aglomerație serioasă în zonă, C.A. Rosetti fiind una dintre arterele importante de acces către mai multe cartiere.

Pentru reabilitare Primăria Satu Mare a investit patru milioane, în zona respectivă nu s-a mai intervenit de zeci de ani.

„Lucrările de pe str. C. A. Rosetti sunt complexe și dificile, fiind o investiție realizată de Primăria Municipiului Satu Mare și Apaserv Satu Mare în valoare de 4 milioane de lei. Se execută lucrări de reabilitare a canalului colector canalizare, dar și refacerea trotuarelor și carosabilului , într-o zonă în care nu s-a mai intervenit în ultimii 30 de ani. Conducerea Primăriei a cerut constructorului să lucreze în ritm susținut pentru a respecta termenul de finalizare: sfârșitul lunii noiembrie”, a transmis la începutul lucrărilor, Primăria Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente