29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăEconomico-socialSocialA fost arborat steagul negru la Palatul Administrativ. Consilierii județeni au ținut...

A fost arborat steagul negru la Palatul Administrativ. Consilierii județeni au ținut un moment de reculegere în memoria regretatului Călin Durla

A fost arborat steagul negru la intrarea în Palatul Administrativ din municipiul Satu Mare, în semn de doliu la momentul trecerii la cele veșnice a regretatului Călin Durla.

Miercuri, în debutul ședinței ordinare a Consiliului Județean Satu Mare, consilierii județeni au ținut un moment de reculegere în memoria regretatului Călin Durla. Președintele CJSM, Pataki Csaba, vizibil marcat, a spus câteva vorbe despre cel care a fost profesor, inspector general și consilier local, domnul Călin Durla.

De altfel, și pe pagina de Facebook a CJSM a fost postat un mesaj de condoleanțe și rămas bun.

„Un ultim rămas-bun pentru Călin Durla, un profesionist desăvârșit care și-a pus puternic amprenta asupra învățământului din județul Satu Mare! Întreaga comunitate sătmăreană deplânge dispariția prematură a fostului inspector școlar general, a unui OM profund implicat în destinele județului. Consiliul Județean Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente