Acasă Locale Nationale A fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr.1536/2014

A fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr.1536/2014

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că în Monitorul Oficial al României nr. 843 din 19 Noiembrie 2014 a fost publicat Ordinul ministrului finanțelor publice nr.1536/2014 pentru modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul finanțelor publice, nr. 1.107/2012 privind emiterea prin intermediul centrului de imprimare masivă a unor acte administrative și procedurale.

Acest ordin introduce în categoria actelor administrative și procedurale, emise de organele fiscale din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală prin intermediul centrului de imprimare masivă, valabile fără semnătura și ștampila organului emitent, și următoarele:

– ,, Decizie de impunere privind plățile anticipate cu titlu de impozit pe venit/contribuții de asigurări sociale de sănătate, precum și privind obligațiile de plată cu titlu de contribuții de asigurări sociale”

– ,,  Decizie de impunere privind plățile anticipate cu titlu de contribuții de asigurări sociale de sănătate pentru veniturile din cedarea folosinței bunurilor”

– ,, Decizie de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale de sănătate.”

De asemenea, actul normativ menționat elimină din categoria actelor administrative și procedurale, emise de organele fiscale din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală prin intermediul centrului de imprimare masivă, valabile fără semnătura și ștampila organului emitent  Decizia de impunere pentru plăți anticipate cu titlu de impozit  și modifică  cuprinsul art. 2 punct 11 din O.M.F.P  nr.1107/2012, respectiv  ,,Decizie de impunere din oficiu ” cu  ,, Decizie de impunere din oficiu a veniturilor persoanelor fizice’’.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente